Tuinonderhoud

Van het eerste bloempje in de lente tot het laatste blaadje in de herfst je tuinman zorgt voor een tuin zonder stress. Een tuin vol werk wordt al snel een zorg in de plaats van een genot. MijnTuinman neemt graag die zorgen van je over, zodat je enkel nog hoeft te genieten van een prachtige tuin.

Snoeien

In de tuin heeft elke plant zijn eigen stekje. Worden de planten, hagen, struiken,.. te groot, dan verdringen ze elkaar en verliezen ze hun vorm. Met de juiste snoeimethoden van MijnTuinman en een oog voor precisie houd hij je tuin fris en groen.

Gras

Het gras hoeft niet altijd groener te zijn aan de overkant. MijnTuinman spaart kosten noch moeite uit om je het seizoen rond een fris en groen gazon te bezorgen. Dit door regelmatig te maaien, tijdig te bemesten, ziekten of plagen tijdig te detecteren en in te grijpen waar nodig.

Onkruid

Onkruid vergaat niet maar door MijnTuinman bestaat het niet. Door jaren ervaring zal uw tuin er altijd prachtig uit zien. Onkruid in het gazon, tussen perken en planten of in je oprit. MijnTuinman zorgt voor geen enkele onkruidspriet!