Moswanden

Maak elke ruimte aantrekkelijk voor bezoekers of bewoners door mos te laten installeren door MijnTuinman. Het contact met de natuur, de mooie vormen en de groene kleur hebben een gunstig effect op ons humeur. Iedereen voelt zich beter in een natuurgetrouwe omgeving. Bovendien geeft het een rustgevend effect. Deze ecologische groenwanden passen in elk interieur en zijn volledig onderhoudsvrij. Deze kan MijnTuinman in alle vormen, kleuren en maten voor jou ontwerpen en plaatsen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Moswand

Een moswand is een wand die bestaat uit mos die men plaats tegen een muur deze heeft tal van voordelen zo geeft een moswand een dempend geluid, is het een echte blikvanger, niet brandbaar en is elk ontwerp mogelijk. Dus ben jij je saaie living of bureau beu en wil je wat meer groen dan is een moswand wat je moet doen. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Moskader

Een mosschilderij is een sfeervolle blikvanger in uw woning. Ze verhogen de sfeer en zorgen voor een gevoel van rust. Men kan een moskader hangen op een plek in de ruimte waargebrek aan natuurlijk licht is. Een mosschilderij neemt nauwelijks ruimte in beslag en verbeterd de akoestiek door de hoge geluidabsorptie van het mos. Door de verschillende varianten in verschillende mos-stijlen is er voor elk wat Wils. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Andere

Men kan combineren met takken, bladeren, stenen en zo voort voor een eigen creatie die wordt ontworpen door Mijntuinman in samenspraak met jou contacteer ons en wij zorgen dat je een moswand hebt zonder zorgen.